Hoppa till innehållet

Vagn

Din varukorg är tom

Section
Drop element here!

Alle

Ansvarlighed

Certificeringer

Guides

Mennesker

Om LAURIE

Styling

Hitta rätt byxor för dig

29 juni 2021 l Lästid: 5 minuter l Guider

Oavsett din stil finns det en sak som alltid kommer före allt annat: passformerna och siluetterna. Och så förstås den hållbara looken. Välsittande kläder som passar just din figur, framhäver dina bästa egenskaper och får dig att må bra. På LAURIE har vi under mer än tre decennier förfinat vår förståelse för specifika passformer och silhuetter, så att du alltid kan bära jeans och byxor som är både bekväma och smickrande för din figur.

Hitta den perfekta byxan för dig

Rätt passform är förutsättningen för om du känner dig bekväm i dina jeans eller byxor. Siluetten däremot definierar hur byxmodellerna formar sig längs benen. Med sju olika silhuetter, storlekar från 32 till 56 och flera byxlängder, finns det minst ett par LAURIE jeans eller byxor som kan bli din nya favorit go-to. Det lojala och trevliga paret som du alltid kan lita på, oavsett årstid eller tillfälle.

Hos LAURIE är den perfekta passformen tätt sammanvävd med tidlösa jeans och byxor. Vårt mål är att skapa klassiker som kan användas om och om igen, stylade på alla möjliga olika sätt efter smak och stil. Vi erbjuder en hel ocean av långvariga jeans och byxor och här kan du dyka ner i vår byxguide som fokuserar på varje enskild siluett med dess speciella egenskaper. Självklart är alla våra byxor och jeans fria från skadliga kemikalier.

Slim

Slim-siluetten följer kroppens form och ger en smal look nerför benet. Slim liknar Skinny-silhuetten, men den har en bredare design vid anklarna, samt är något lösare vid låren och knäna. Slim fit jeans och byxor anpassar sig efter kroppens form, men eftersom de är mindre tighta än Skinny är de bekvämare och luftigare att röra sig i. Den här siluetten är för dig som gillar att framhäva kroppens form, och det är både elegant och tidlös siluett som kan användas för alla tillfällen beroende på hur du stylar den. Slim är LAURIEs smalaste siluett och en av våra absoluta favoriter.

Shop slim

Classic

Den klassiska siluetten är smal över låren och lösare under, vilket ger en smal look med raka ben. Som namnet antyder är det här jeans och byxor i en klassisk look som utstrålar stilförtroende. Det är något både enkelt och elegant med Classic, och den här siluetten är både bra till vardags och till fest. För mer formella evenemang är Classic nästan en oumbärlig följeslagare.

Shop Classic

Regular

Regular-silhuetten har en benskärning som ger form utan att vara tight om benet. Den är varken för tight eller för lös, utan en perfekt plats däremellan – kanske är det förklaringen till dess eviga popularitet bland kvinnor över hela Europa. Den ger också en känsla av stor rörelsefrihet utan att vara baggy, vilket gör den feminin och funktionell på samma gång. Regular passar de allra flesta kroppstyper, och det är ett bevis på att du inte behöver lida för skönheten. Inom Regular-silhuetten kan du även välja jeans och byxor som är utrustade med LAURIEs patenterade Magic Slim-teknologi, vilket säkerställer en smickrande form. Det speciella med Magic Slim är att det är jeans och byxor med invändiga sömmar som fixerar framsidan av byxorna vid fickorna. Detta hjälper till att ge din mage och rumpa ett lätt lyft utan någon känsla av åtstramning – och vem gillar inte ett lätt lyft som ser helt naturligt ut?

Shop Regular

Straight

Den raka siluetten sitter i midjan och har nästan samma bredd från lår till ankel. Dessa jeans eller byxor sitter relativt högt över rumpan, men till skillnad från vår Slim siluett är byxbenen här lösare och därför luftigare att ha på sig. Precis som namnet avslöjar är Straight lika med raka byxben. De är också nära besläktade med Regular-siluetten – den mest märkbara skillnaden är biten från knäet till fotleden, som är luftigare i Straight-siluetten. De är precis lika bekväma att ha på sig som de ser ut och du är därför garanterat jeans eller byxor som är praktiska och snygga på samma gång.

Shop Straight

Loose

Loose silhouette erbjuder jeans och byxor som är lösa hela vägen från höften och ner på benet. Deras löst sittande signatur ger dem en elegant look som harmoniserar perfekt med tightare toppar. Loose har under det senaste decenniet blivit mer och mer dominerande i modescenen och de ger en härlig motpol till de snävare alternativen. Trots sin elegans är de lika bekväma att bära som ett par nattbyxor och gillar du en lite avslappnad, bekymmersfri look är de oumbärliga i din garderob. När du tar på dig ett par Loose jeans eller byxor från LAURIE kan du slappna av och se snygg ut på samma gång.

Shop Loose

Relaxed

Den avslappnade siluetten inbjuder – som namnet antyder – att koppla av. Betyder det att de bara behöver komma fram på fritiden? Nej, det betyder bara att det handlar om komfort av högsta kvalitet, och det kan som bekant vara underbart vid alla tillfällen. Relaxed har samma bensnitt som Regular, men är lösare från midja till fot, precis som det finns resår i midjan. Det kan finnas tillfällen i månaden då just den detaljen är helt oumbärlig, precis som det kan finnas speciella ögonblick då fasta midjeband ska hållas på avstånd. Det är inte konstigt att Relaxed-silhuetten vinner mer och mer mark och på LAURIE ser vi den som en ny klassiker.

Shop Relaxed

MER OM ANSVAR

Maj 2022 l Lästid: 5 minuter l Ansvar

COP 2022 - CEO STATEMENT

Vårt primära fokus under de senaste tre åren har varit att välja mer hållbara material. 

1 september 2021 l Lästid: 10 minuter l Ansvar

Det är så vi ser på världen med ett hållbart perspektiv

Vi är medvetna om att allt som produceras i textilier är viktigt för både miljö och människor – och att ingenting är 100% hållbart.

21 oktober 2021 l Lästid: 10 minuter l Ansvar

Det är vårt ansvar att se till att dina kläder görs på ett rättvist och ansvarsfullt sätt

I en globaliserad textilindustri är dina kläder på en lång skapelseresa innan de blir en del av din garderob. Det är vårt ansvar att se till att denna resa att bli till sker på ett rättvist och ansvarsfullt sätt. För alla inblandade.