Hoppa till innehållet

Vagn

Din varukorg är tom

BEHIND THE LABEL

Långvariga nya klassiker för kvalitetsmedvetna kvinnor. Det är vad LAURIE står för. Tillagd komfort och klimatmedvetenhet.

Materialguide.

Lång livslängd är avgörande för LAURIE. Var och ett av våra material är därför noga utvalt, och vi letar alltid efter marknadens mest hållbara textilier. Du hittar ekologisk bomull, EcoVero ™, TENCEL® och /eller Modal® i alla våra stilar. Du gör detta för att kvalitet, komfort och klimatmedvetenhet är en kraftfull treenighet.

Om LAURIE.

På LAURIE har vi en stor kärlek till kvinnokroppen, och vi sprider den kärleken. Därför är rymden ett absolut viktigt ord för oss. Vi vill skapa utrymme. Till dig. Och till mångfalden. Vi kommer att göra detta genom respektfulla kläder i många storlekar och silhuetter, och vi kommer att göra detta genom berättelser som hyllar mångfald. Välkommen till; platsen är din.

New On Behind The Label

Certificeringer.

Vägen till förtroende är banad med transparens.

Social ansvarlighed.

Mot en bättre framtid genom rättvis produktion.

Pleje og holdbarhed.

Älskar dina garderob favoriter.

OEKO-TEX.

Fri från skadliga kemikalier.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® är en av världens mest välkända och kritiska hälsocertifieringar inom textilier. Med denna certifiering kan du som konsument vara säker på att dina LAURIE-kläder har testats fria från skadliga ämnen som kan vara allergiska och / eller cancerframkallande.

LÄS MER OM OEKO-TEX

PART OF A LARGER WHOLE

Vi strävar efter en mer hållbar textilindustri. Både planeten och alla dess invånare behöver den.
Vår kompromisslösa inställning till kvalitet och komfort tar oss långt. Ansvarig produktion och
långvariga nya klassiker tar oss vidare. Vill du följa med på resan?