Siluetter

Välsittande byxor eller jeans som framhäver dina bästa sidor är ett måste i varje kvinnas garderob. I mer än 30 år har LauRie specialiserat sig på bekväma passformer och smickrande siluetter. Den rätta passformen är en förutsättning för att du ska känna dig bekväm i dina jeans eller byxor. Siluetten definierar däremot hur byxmodellen formar sig längs benen. Med nio olika siluetter, storlekar från 32 till 56 och en mängd olika byxlängder så finns det minst ett par LauRie byxor som kommer passa perfekt in i din garderob. Det handlar i grund och botten om att byxor och jeans ska sitta ordentligt på kroppen: "It's got to feel right."

Skinny

Skinny är sortimentets mest åtsittande siluett. Skinny-byxor ger en tight look från midja till fot.

Slim

Slim-siluetten följer kroppens form och ger ett smalt uttryck längs benet. Slim-byxor har en bredare form vid anklarna än Skinny.

Classic

Siluetten Classic är smala över låren och lösare nedtill vilket ger en smal look med raka ben.

Sleek

Byxor i en Sleek siluett är smala över låren och lösare nedtill vilket ger ett rakt byxben. Sleek har en mer rymlig midja än Classic.

Bootcut

Siluetten Bootcut är åtsittande över låren men har en utställd och bred fotvidd.

Regular

Byxor och jeans i silhuetten Regular har ett byxsnitt som ger form utan att sitta år kring benet. Regular är varken för tighta eller för lösa.

Straight

Straight-siluetten är löst sittande och har nästan samma vidd från lår till fot. Det är raka jeans.

Loose

Byxor och jeans i siluetten Loose är lösa från höften och ned längs benet.

Relaxed

Siluetten Relaxed har samma byxsnitt som Regular, men är lösare från midja till fot och har resår i midjan.