Villkor

Vad är kundklubbens villkor?
Medlemskapet i LauRies kundklubb är gratis och icke-bindande, och du kan när som helst avregistrera dig. Du måste vara 18 år gammal för att vara medlem i LauRies kundklubb. Om du inte är 18 kan du anmäla dig till LauRies kundklubb genom att skicka en signerad bekräftelse från en förälder eller vårdnadshavare till kundservice@laurie.se.

Genom att acceptera villkoren samtycker du till LauRie A / S (LauRie A/S | Sindalsvej 33-35 | Risskov DK-8240 | Danmark) för att skicka dig marknadsföring via e-post, SMS, MMS och post om: LauRies klädprodukter, VIP-evenemang, exklusiva rabatter, nya produkter, hållbart mode och modetrender och mycket mer. På samma sätt är ger du samtycke om att LauRie A/S måste skicka en uppföljning per e-post till dig om det finns kvar artiklar i din online-kundvagn.

Du godkänner också att LauRie A/S samlar, behandlar och registrerar de personuppgifter du har lämnat och att informationen kan lämnas till andra företag som ansvarar för LauRies webbutik eller till tredje part som marknadsför dessa produkter på för LauRie A/S. Din medlemsinformation lagras på LauRie A/S, Sindalsvej 33-35, DK-8240 Risskov, Danmark och behandlas konfidentiellt. Dessutom kommer information från LauRies kundklubb att bytas ut och registreras hos LauRies webbutik och används för statistik och marknadsföring.

Du har rätt till att veta om vilken information LauRie A/S behandlar om dig. Du kan begära att information som LauRie A/S har om dig korrigeras, blockeras eller raderas. Du kan också få information om identiteten till mottagare av din information och annan relevant information om behandlingen av din information. Du kan alltid kontakta LauRie A/S på kundservice@laurie.se.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta LauRie A/S på kundservice@laurie.se. Förutom ovanstående delar LauRie A/S inte din information med andra företag utan din tillåtelse, såvida det inte krävs enligt lag eller du har begärt att få specifik information.