Långa byxor

Långa byxor - det viktigaste plagget i alla garderober. LauRie erbjuder flera längder som gör det möjligt för varje kvinna att hitta det perfekta paret, oavsett kroppslängd. Med modeller med antingen 5 fickor eller elastisk midjeresår, flera bekväma kvaliteter och i sex smickrande silhuetter så garanterar LauRie att när rätt modell och silhuett är hittad, så kommer inte ett par att vara nog.

Långa byxor

BESKRIVNING

Kvinnliga passformer

Hos LauRie hittar du ett stort utbud av långa byxor till kvinnor som erbjuder bekväma passformer till varje kvinnoform. LauRie hyllar de kvinnliga formerna och lägger stor vikt vid att skapa byxor som erbjuder en optimal passform till alla kvinnor – oavsett om du har stora lår, långa ben eller breda höfter. Vårt sortiment av långa byxor till kvinnor inkluderar byxor med och utan stretch, fickor och elastisk linning. Därutöver ingår både låg- och högmidjade byxor i vårt sortiment så du själv kan välja efter dina preferenser. Vi erbjuder dessutom byxor med extra benlängd så du kan hitta långa byxor som passar till din figur. Hos LauRie hittar du till och med långa byxor i olika färger, mönster och material. Du kan därför fritt välja de rätta långa byxorna som är det perfekta tillskottet till din garderob och stil. Du önskar kanske att fullända sommarlooken med ett par långa blommiga byxor? Kanske söker du bara efter ett par helt vanliga jeans som passar till allt? Vårt sortiment av långa byxor för kvinnor består av allt från luftiga sommarbyxor i silke och bomull till tuffare byxor i läder och denim.
shorts

Modetrender

Varje år förnyar vi vårt sortiment med två nya kollektioner som passar till den aktuella säsongen och dess trender. Hos LauRie hittar du därför moderiktiga byxor som följer de senaste trenderna inom modevärden – både när det gäller val av material, färger och design. Utforska shoppen och hitta de rätta långa byxorna som inte bara har en bekväm passform men också speglar de senaste modetrenderna.

Natur