Långa byxor

Långa byxor är ett must-have i varje kvinnas garderob, men det perfekta paret byxor är svåra att hitta. Men inte hos oss. LauRie har ett stort sortiment av långa byxor med både fast och elastisk linning. Vi erbjuder byxor i nio olika siluetter vilket gör det möjligt för varje kvinna att hitta det perfekta paret, oavsett form och längd. Hitta dina favoriter och gör dem till en del av din basgarderob.

Långa byxor

BESKRIVNING

På jakt efter långa byxor?

Välsittande, långa byxor är ett must-have. Hos LauRie hittar du därför ett stort sortiment av långa byxor till kvinnor i alla åldrar. Vårt sortiment av långa byxor och jeans inkluderar byxor med elastisk eller fast linning och finns både med och utan stretch. Vi erbjuder dessutom kortare byxor och byxor med extra längd så du alltid kan hitta en byxa som passar din benlängd, oavsett hur lång du är. Hos LauRie arbetar vi med olika material, färger och mönster. Vårt utbud av långa byxor inkluderar allt från lättare sommarbyxor till varma byxor med borstad insida. Möjligheterna är oändliga när du är på jakt efter ett par långa byxor från LauRie.
shorts

Inga hälsofarliga kemikalier

LauRie skapar kvalitetskläder som är hållbara med hänsyn till design, materialval och produktion. Som det första damklädesmärket i Danmark blev vi under 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierade. Det är din garanti för att OEKO-TEX®-certifierade kläder från LaurRie är både hud- och miljövänliga.

Natur