Returvillkor

Det är 14 dagars ångerrätt på alla varor. Ångerrätt räknas från och med den dag då du mottog varan eller får den sista produkten, om det handlar om avtal som omfattar flera varor som ingår i en beställning men levereras separat. Du ska meddela LauRie om att du önskar att returnera varor och utnyttja din ångerrätt, vänligen använd returformuläret.

Varan ska returneras inom 14 dagar och du ska komma ihåg att skicka med ifylld returföljesedel. Varan som returneras ska vara i ursprungligt skick för att du ska få tillbaka hela beloppet. Det innebär att varan ska vara oanvänd, ha alla originallappar kvar och produkten får inte ha tvättats. Varan ska provas såsom det skulle vara tillåtet i en fysisk butik. Om ovanstående krav inte är uppfyllda så mister man delar av eller hela rätten att få tillbaka pengarna för produkten (gäller inte vid godkända reklamationer).

Det är det du som kund som har ansvar för returpaketet tills det nått oss. Vänligen returnera beställningen som paket eller i vadderat kuvert med ifylld returföljesedel. Det är du som kund som är ansvarig för att kläderna är väl skyddade under transporten. Skicka inte returpaket mot postförskott.

Returvaror skickas till:

LauRie A/S
Genvägen 1
231 62 Trelleborg