Personuppgiftspolicy

Nedan förklaras det hur LauRie använder den personliga information som du lämnar och/eller tillhandahåller när du besöker vår hemsida och använder de olika tjänsterna på webbplatsen.

Insamlande av personlig information

Vi kommer alltid informera dig innan insamling av personlig information om dig sker och be om ditt uttryckliga tillstånd. Den personliga information som vi samlar kan till exempel innehålla ditt namn, e-mailadress, personlig adress och liknande identifieringsinformation i enighet med personuppgiftslagen (PuL). Insamlandet av dessa uppgifter görs för LauRie att kunna fullgöra sin del av det avtal som ingås med kunden och exempelvis leverera en vara eller efterfrågad marknadsföring, och vi begränsar insamlandet till legitima ändamål som dessa.
De personuppgifter som lagras är:
Namn, adressinformation, telefonnummer, e-mailadress och beställningsinformation så som artikelnamn- och nummer, antal, pris m.m., cookie-ID, IP-adress.

Användning av personuppgifter

Personuppgifter samlas in och används i samband med:

Genomförande av order i vår webbshop
Utskick av orderbekräftelse
Leverans av varor
Reklamationer
Returer

Uppgifterna kan komma att lämnas ut till en tredje part för att kunna fullgöra avtalet då:
- Vår avtalspartner inom betalningstjänster kräver vissa uppgifter för att kunna genomföra din betalning.
- Vår transportpartner kräver vissa uppgifter för att kunna leverera din beställning

Genomförande av betalning i samband med order i vår webbshop
Betalningsinformation vid verifiering och slutförande av betalning
Returer
Information skickas krypterad och i enlighet med gällande branschstandarder

Profil eller användarkonto
Administrering av profil eller användarkonto

Nyhetsbrev
Utskick av nyhetsbrev

Marknadsföring, inbjudningar till evenemang m.m.
Marknadsföring av våra produkter
Specialerbjudanden
Inbjudningar, information m.m. till exempelvis events och pre-sale

Vi vill uppmärksamma dig som kund hos LauRie att ovanstående användning endast kommer att ske om du tidigare har gett ditt uttryckliga samtycke om inte lagen tillåter oss att kontakta dig utan ditt föregående samtycke.

Din information kommer att raderas när vi inte längre behöver behandla dem för att uppfylla ett eller flera av ovanstående ändamål. Informationen kan bearbetas och lagras längre i anonym form.
 

Cookies

Vi använder cookies på vår hemsida. Du kan läsa mer om användningen av cookies i vår cookiepolicy, som du hittar här.

Säkerhet

Vi har genomfört säkerhetsåtgärder för att säkerställa att våra interna rutiner överensstämmer med våra höga säkerhetspolitiska standarder. Vi strävar därför efter att så gott som möjligt skydda kvaliteten och integriteten av din personliga information.

Tillgång till din personliga information etc.

Du har rätt att få insikt i den information vi behandlar om dig, dock med vissa lagstadgade undantag. Du har också rätt att invända mot insamlingen och vidarebehandlingen av din personliga information. Du har också rätt att ändra din personliga information om det behövs.

Länkar till andra webbplatser etc.

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser eller till integrerade webbplatser. Vi är inte ansvariga för innehållet på andra företags webbplatser eller deras metoder för att samla in personuppgifter. När du besöker andra webbplatser uppmuntras du att läsa innehavarens integritetspolicy och annan relevant policy.

Ändring av information eller avregistrering av tjänster etc.

Om du vill uppdatera, ändra eller ta bort personlig information som vi har registrerat om dig eller inte vill ta emot fler meddelanden från oss eller om du har frågor om ovanstående riktlinjer, kontakta oss på kundservice@laurie.se eller 0410-88 02 04. Du kan också skriva till oss på följande adress:

LauRie A/S
Genvägen 1
231 62 Trelleborg

Personuppgiftsansvarig:
LauRie A/S
Henrik Vagn Hansen, VD
Sindalsvej 33-35
8240 Risskov
Danmark

Sidst opdateret: 30.10.17