Hoppa till innehållet

Vagn

Din varukorg är tom

OM LAURIE

På LAURIE älskar vi alla klassiker. Garderobens tidlösa items, som vi återkommer till om och om igen.

Det gör vi för vi kan lita på dem och för att de är sköna att ha på sig. Det långsiktiga perspektivet är väsentligt i vår designfilosofi, och det är invävt i vår historia, både när det gäller materialval och passion för passformer. Vi ser på världen med en hållbar blick, och tilltron till textiler är något vi odlar. Därför blev vi, som det första kvinnliga brand i Danmark STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifierade 2016 och vår certifikatkollektion växer. För oss är full transparans vägen fram, och vi betraktar certifieringarna som de mest handfasta förtroendeförklaringar. Vi tycker också om att besöka våra fasta samarbetspartner i Portugal och Turkiet, så att vi kan se de goda arbetsförhållandena med egna ögon, och att tillitsbandet stärks. LAURIE är för den självmedvetna kvinnan, som varken går på kompromiss med kvalitet, komfort eller klotet. LAURIE står för lång livstid och en fin framtid. LAURIE är designat i Danmark, producerat i Europa och älskat av kvinnor över hela världen. LAURIE finns i mer än 600 butiker i över 20 länder, och naturligtvis precis här, några få klick från dig. Vi är ett danskt klädföretag, som sedan 1987 arbetat utifrån mantrat; "It's got to feel right." För oss innebär det att våra kläder ska vara bekväma att ha på sig, men samtidigt att de är producerade utifrån ett hållbart tänk.

På LAURIE
tar vi ansvar. 

"...Även om det bara är en droppe i den stora textiloceanen, så ska vi bidra med att skapa märkbara förbättringar, i denna så ofta, med fog, utskällda industri. Och precis som vi vägrar att gå på kompromiss med kvaliteten i dina byxor, vägrar vi också att gå på kompromiss med livskvalitet och människorättigheter, hos de människor, som är med till att framställa dem."

På LAURIE,
har vi ett mantra,

... som går som en osynlig tråd i alla våra kläder: It´s got to feel right. För oss så betyder det att, kläderna ska vara behagliga att ha på sig, och att deras långa skapelseresa, har föregått på ett rättvist och försvarligt sätt. Hela vägen från designernas första sträck på ritbordet till nyklassikerns plats i din garderob ska det kännas rätt.

Danska kvalitetskläder
med lång livstid.  

”...Det är själva grundtanken bakom LAURIE. Vi ska förbruka mindre, och det ställer stora krav på våra kläder – både när det gäller passform, komfort och estetik. Ansvarsfull produktion kombinerat med noggranna materialval och fina detaljer, är en naturlig del av min designfilosofi.”

Marlene Ihler, Head of Design

LAURIE är medlem I amfori Business Social Compliance Initiative (BSCI), som ä ren internationell sammanslutning, skapad för att främja socialekonomisk växt och välstånd genom hela produktionskedjan. Utöver det har vi anslutit oss till UN Global Compact, som är ett initiativ, som kämpar för att främja människors rättigheter och arbetsrättigheter, samtidigt med att man tar en avgörande miljöhänsyn och arbetar för antikorruption. Framtidens textilindustri ska vara hållbar, för både miljö och människor. På LAURIE har vi alltid fokus inställt på hållbarhet.