Hoppa till innehållet

Vagn

Din varukorg är tom

FIT GUIDE

Vi bjuder på en ocean av långtidshållbara jeans och byxor och här kan du dyka ner i vår byxguide, som ger precisa råd för varje siluett som ju har sina egna speciella egenskaper.

Find Your Perfect Fit

Oavsett vilken stil du har, så är det alltid en sak som kommer först:: Passform och siluett. Välsittande kläder, som passar precis till din figur, framhäver dina bästa sidor och får dig att må bra. På LAURIE har vi i över tre årtionden förfinat vår förståelse för passform och siluetter, så att du alltid kan ta på dig ett par jeans eller byxor, som både är sköna och smickrar din figur.

Rätt passform är en förutsättning för att dina jeans eller byxor ska kännas bekväma. Siluetten handlar däremot om hur dina byxor formar sig längs benen. Med sju olika siluetter, i storlekar från 32 till 56 och åtskilliga byxlängder, så finns det minst ett par jeans eller byxor från LAURIE, som kan bli dina nya älsklings-go-to. De lojala och sköna byxorna, som du alltid kan lita på, oavsett årstid eller situation. 

Hos LAURIE har vi vävt ihop den perfekta passformen med tidlösa jeans och byxor. Vårt mål är att skapa klassiker, som kan användas om och om igen, kombinerat på all världens olika sätt, allt efter tycke och smak. Vi bjuder på en ocean av långtidshållbara jeans och byxor och här kan du dyka ner i vår byxguide, som ger precisa råd för varje siluett som ju har sina egna speciella egenskaper.

Slim

Siluetten Slim följer kroppens form och ger ett slankt intryck längs benet. Slim påminner om siluetten Skinny, men den är bredare vid anklarna och lite lösare på låren och knäna. Slim fit jeans och byxor, anpassar sig kroppens former, men eftersom de är mindre tighta än Skinny, så är de behagligare och luftigare att röra sig i. Slim är till dig som gillar att framhäva kroppens former och har både elegant och tidlös siluett, som kan användas till alla tillfällen, beroende på hur du väljer att style dem. Slim är LAURIEs slankaste siluett och det är en av våra absoluta favoriter.

SHOPPA SLIM

Classic

Siluetten Classic är slank över låren och lösare nertill, vilket ger en slank look med raka byxben. Som namnet antyder, så är det jeans och byxor med en klassisk look som utstrålar stilsäkerhet. Det är något både enkelt och elegant med Classic, en siluett som passar både till vardag och fest. Till de mer formella tillställningarna är Classic nästan en oumbärlig kompanjon. 

SHOPPA CLASSIC

Regular

Siluetten Regular, har ett snitt som ger form, utan att det sitter åt om benet. Den är varken för tight eller för lös, men ett perfekt ställe mitt emellan – vilket kanske är förklaringen på den stora populariteten hos kvinnor över hela Europa. Den ger dessutom en känsla av rörelsefrihet utan att vara baggy, vilket gör den feminin och funktionell på samma gång. Regular passar de flesta kroppstyper och är beviset på att du inte behöver lida pin för att vara fin. Regular finns också med LAURIEs patenterade Magic slim teknologi, som ger en smickrande form. Det speciella med Magic Slim är att det är jeans och byxor med invändig söm, som fixerar byxans framsida vid fickorna. Detta hjälper till att ge din mage och rumpa ett lätt lyft utan att det stramar – och vem gillar inte ett lätt lyft, som ser helt naturligt ut?

SHOPPA REGULAR

Straight

Siluetten Sttaight sitter åt i midjan och har nästan samma vidd från lår till ankel. Dessa jeans eller byxor sitter ganska tight över rumpan, men i kontrast till Slim, så är byxbenen lösa och därmed luftigare att ha på sig. Precis som namnet säger, så är Straight samma sak som raka byxben. Den är dessutom besläktade med siluetten Regular, där skillnaden ligger mellan knät och ankeln, där Straight är luftigare. De är lika behagliga att ha på, som de ser ut och du garanteras därför ett par byxor eller jeans, som både är praktiska och snygga. 

SHOPPA STRAIGHT

Loose

Siluetten Loose bjuder på jeans och byxor, som är lösa hela vägen från höften ned till ankeln. Den lösa signaturen ger dem ett elegant uttryck, som harmoniserar perfekt med mer åtsittande överdelar. Under de senaste årtiodena har Loose blivit mer och mer dominerande i modebilden, och de ger de mest åtsittande modellerna ett skönt motspel. Trots deras elegans, så är de lika behagliga som ett par pyjamasbyxor och gillar du en opretentiös och lite slarvig look, så är de oumbärliga i din garderob. När du tar på dig ett par Loose jeans eller byxor från LAURIE, kan du både slappna av och se snygg ut samtidigt. 

SHOPPA LOOSE

Relaxed

Siluetten Relaxed bjuder, som namnet antyder, in till avslappning. Betyder det att man bara ska ta fram dem i fritiden? Nej, det betyder bara att det är tal om komfort i högsta karat och det kan, som du vet, vara skönt i alla situationer. Relaxed har samma bensnitt som Regular, men är lösare hela vägen från midja till fot och har elastisk midja. Det kan vara tider på månaden, där precis den detaljen är oumbärlig, precis som det kan finnas särskilda ögonblick, där fasta linningar ska hålla sig borta. Det är inte konstigt att siluetten Relaxed, vinner mer och mer mark, och hos LAURIE betraktar vi den som en nyklassiker. 

SHOPPA RELAXED