LauRie

LauRies är hållbart mode fritt från några skadliga kemikalier. Med mer än 30 års erfarenhet så har LauRie en lång historia av att erbjuda bekväma och snygga kläder till kvalitetsmedvetna kvinnor.

Inspirerade av den internationella modevärldens trender så utvecklar vi varje säsong en ny och spännande kollektion bestående av vackra samt detaljerade överdelar där varje plagg noggrant har designats. Vi erbjuder också byxor i trendiga material och designs. Varje plagg är tillverkat med fokus på bekvämlighet och kvalitet då vi tror att hållbara produkter behöver en genomtänkt design.

Inget LauRie utan basbyxor. Vi är stolta över att ha det största utbudet av basbyxor i norra Europa. Vi är övertygade om att tack vare vårt breda utbud av storlekar från 32-56, sex olika siluetter och flera olika byxlänger samt material så finns det ett par byxor från LauRie för varje kvinna.

It’s got to feel right

Sen vår start 1987 har vårt mantra varit ''It’s got to feel right'. Det gäller inte bara den sköna känslan som våra kläder ska medföra när dem bärs utan i allt vi gör. Vårt tillvägagångsätt mot våra leverantörer, kunder, kollegor och sist men inte minst vår miljö - varje aspekt av vår verksamhet är lika viktig.

Idag så är LauRie ett utvalt märke som finns hos mer än 1200 återförsäljare i över 20 olika länder.

LauRie designas i Danmark, produceras i Europa och älskas världens över - Välkommen till LauRie.

Miljøvenligpakning