Magic Slim-jeans

Våra populära Magic Slim-jeans är utrustade med invändiga sömmar som fixerar byxans front vid fickorna. Det säkerställer en smickrande form som ger ett lätt lyft till både mage och rumpa – utan att sitta åt för hårt och det ger bra rörelsefrihet och komfort med Magic Slim-jeans. LauRies Magic Slim-tekonologi är patenterad och vi har ett stort utbud av Magic Slim-jeans i olika färger, längder och siluetter.
  • kr 1.299,00 kr 519,60
    Sista chansen -60%

Magic Slim

Patenterad teknologi

Magic Slim är en patenterad teknologi som fixerar byxans front vid fickorna vilket säkerställer en smickrande form utan att sitta åt för hårt. LauRies noggranna fokus på passform blev startskottet på utvecklingen av teknologin. Det tog oss ett helt år från idé till färdig produkt eftersom ingenting blev utelämnat till slumpen. För dig betyder det att vi kan erbjuda byxor som framhäver dina bästa sidor. Utforska vårt utbud av Magic Slim-jeans här
shorts

Trender i tiden

Varje år förnyar vi vårt sortiment med två nya kollektioner som är inspirerade av den aktuella säsongen och tidens trender vad gäller design, färger och val av material. Kollektionerna förenar mode och komfort och kan alltid mixas på kors och tvärs, vilket ger plats till att utforma den du är och din personliga stil. Även om LauRie avspeglar tidens trender så är vårt mål att minst 60% av våra klädkollektioner inte är säsongsbetonade, så att du kan använda dina kläder igen och igen.

Natur