Långa byxor

Hos LauRie har vi ett stort utbud av långbyxor för kvinnor, som kan användas på jobbet, på shoppingrundan med vännerna eller till fest med en vacker blus och ett par stilettklackar. Våra långbyxor är designade för kvinnor med alla kroppstyper och storlekarna går från stl. 32 till stl. 56. Du hittar våra långbyxor i en mängd olika färger och mönster, i flera olika siluetter. Därför är vi säkra på att du hittar det du behöver för att fullända din garderob.
  • kr 999,00 kr 399,60
    Sista chansen -60%

Långa byxor

På jakt efter långa byxor?

Välsittande, långa byxor är ett must-have. Hos LauRie hittar du därför ett stort sortiment av långa byxor till kvinnor i alla åldrar. Vårt sortiment av långa byxor och jeans inkluderar byxor med elastisk eller fast linning och finns både med och utan stretch. Vi erbjuder dessutom kortare byxor och byxor med extra längd så du alltid kan hitta en byxa som passar din benlängd, oavsett hur lång du är. Hos LauRie arbetar vi med olika material, färger och mönster. Vårt utbud av långa byxor inkluderar allt från lättare sommarbyxor till varma byxor med borstad insida. Möjligheterna är oändliga när du är på jakt efter ett par långa byxor från LauRie.
shorts

Inga hälsofarliga kemikalier

LauRie skapar kvalitetskläder som är hållbara med hänsyn till design, materialval och produktion. Som det första damklädesmärket i Danmark blev vi under 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierade. Det är din garanti för att OEKO-TEX®-certifierade kläder från LaurRie är både hud- och miljövänliga.

Natur