Kjolar och shorts

Kjolar och shorts är idag en essentiell del av varje feminin basgarderob. Bland vårt utbud av kjolar och shorts hittar du därför många olika stilar, längder och siluetter. Hos LauRie erbjuder vi kjolar och shorts i den klassiska 5-ficksdesignen eller med elastisk linning. Välj dina favoriter och gör dem till klassiker i din garderob.
 • kr 949,00 kr 379,60
  Sista chansen -60%
 • kr 999,00 kr 399,60
  Sista chansen -60%
 • kr 1.099,00 kr 439,60
  Sista chansen -60%
 • kr 999,00 kr 399,60
  Sista chansen -60%

Kjolar och shorts

BESKRIVNING

Till vardag och fest

Vilken kvinna har inte en kjol i sin garderob? Kjolar ger en väldigt feminin look och kjolen är ständigt aktuell i modet. Ett urval av kjolar i garderoben ger dig möjligheten för att sätta ihop feminina looks såväl till vardag och fest, året runt. Kjolarna från LauRie kan nämligen också användas under årets kallare månader, så länge du stylar dem med leggings eller strumpbyxor.
shorts

Vad innebär hållbara kläder?

Hållbara kläder är tillverkade av textiler som är producerade under stränga krav till vilka råvaror som används och hur dessa är framställda och behandlade samt vilket avtryck de sätter på vår omvärld. Textilindustrin är nämligen en stor bov både ur ett miljö- och arbetsvillkorsperspektiv – och det vill vi vara med att sätta stopp för. Som det första damklädesmärket i Danmark blev vi 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierade. Det är din garanti för att OEKO-TEX®-certifierade kläder från LauRie är både hud- och miljövänliga.

Natur