Jeans

Jeans - världens mest populära plagg och älskad av kvinnor i alla åldrar. Trendigt och så tidlöst att bara fantasin begränsar hur och när man ska bära dem. Det omfattande sortimentet för hållbara och högkvalitativa stretchjeans från LauRie ger en ultimat känsla av komfort och välbefinnande. Jeans från LauRie finns i modell med 5 fickor eller med elastisk midjeresår och i olika längder och silhuetter.

Jeans

Beskrivning

Passform

Jeans som också går under namnet denim-och cowboybyxor är framställt av det slitstarka jeanstyget och kommer i allvärldens färger, mönster och former. Hos LauRie hittar du en rad olika jeans för kvinnor som inte bara följer de senaste trenderna, utan ger också den perfekta passformen till kvinnokroppen – oavsett storlek och figur. LauRie hyllar kvinnokroppen och alla dess former och det avspeglas i det stora utbudet av passformer. Därutöver är våra cowboybyxor till kvinnor tillverkade av äkta material och utan kemikalier, vilket gör att våra jeans är både ekologiska, hållbara och särskilt miljövänliga.
shorts

Modetrender

LauRies jeans fås i allt från skinny fit och straight fit till loose fit jeans, bootcut jeans och jeans med stretch. Du kan dessutom få både hög- och låg midja i LauRie-jeans så du kan välja jeans utifrån vad du själv föredrar när det gäller midjans passform. Vi säljer jeans i alla dess modeller – allt från coated jeans, glansiga jeans, läderjeans och mönstrade jeans med blommor, prickar och ränder. Hos LauRie hittar du till och med jeans med diverse utsmyckningar som ger din outfit en personlig prägel. Du kan exempelvis välja mellan jeans med knappar på kanterna, spets samt blixtlås baktill och vid benen.

Säsong

Alla våra jeans erbjuder bra passform och speglar den aktuella säsongens trender. Vi förnyar vårt sortiment med två nya kollektioner varje år så du kan hitta jeans för kvinnor i de senaste trendernas färger, former och utsmyckningar. Utvidga din garderob med ett par snygga jeans från LauRie som erbjuder både optimal passform och är moderiktiga.