Jeans

Jeans är alltid trendigt. Det är endast fantasin som sätter gränser för när du kan klä dig i denna vardagshjälte. Jeans är och förblir därför en säker vinnare – om modellerna är gamla kändisar eller nya favoriter. LauRie kan erbjuda ett stort utbud av jeans. Välj mellan jeans från LauRie med en okomplicerad 5-ficksdesign eller med en bekväm elastisk linning.
  • kr 949,00 kr 379,60
    Sista chansen -60%
  • kr 1.099,00 kr 439,60
    Sista chansen -60%

Jeans

Beskrivning

Klassiker i garderoben

Jeans är en riktig klassiker. Det populära plagget är tillverkat av det slitstarka bomullsmaterialet denim och kan få i alla världens färger, tvättar och kvaliteter. Hos LauRie hittar du ett stort utbud av moderna jeans till kvinnor. Vi erbjuder jeans i olika snitt och siluetter. Jeans är alltid på modet och vi är säkra på att vi har jeans som kommer bli en klassiker i din garderob under många år framöver. Utforska vårat utbud av jeans här.
shorts

Miljövänliga jeans

Produktionen av jeans är en av de största miljöbovarna. Det beror bland annat på att det används stora mängder kemikalier och bekämpningsmedel som tas upp av marken eller släpps ut i floder och dricksvatten när jeanstyget färgas. Hos LauRie vill vi ta hänsyn och skydda vår miljö. Därför producerar vi våra härliga jeans helt utan hälsofarliga kemikalier. Det är bra för dig, för de människor som producerar kläderna och för vår planet. LauRie arbetar ständigt mot att bli bättre och flera av våra jeans finns därför också i ekologisk bomull så du kan skämma bort dig själv med gott samvete.

Hitta dina perfekta jeans

Hos LauRie kan du få jeans i nio olika siluetter och i storlek 32-56. Våra jeans är skapade med den perfekta passformen i fokus. Passform är nämligen ett nyckelord när du ska hitta dina nya favoritjeans. Dina nya jeans ska passa som handen i handsken och vi garanterar dig rörelsefrihet och komfort. Vi erbjuder jeans i olika längder så att du alltid kan hitta ett par som passar din benlängd – oavsett hur lång du är. Behöver du hjälp för att hitta de perfekta jeansen kan du alltid läsa mer om våra siluetter i vår guide här: