Jeans

Jeans är alltid modernt. Det är bara fantasin som sätter gränser för när du kan hoppa i vardagshjälten. Jeans är och förblir därför en säker vinnare – oavsett om det är en gammal modell eller ett par helt nya favoriter. LauRie erbjuder ett stort utbud av jeans. Välj mellan jeans från LauRie med en okomplicerad 5-ficks-modell eller med en bekväm elastisk linning.
  • kr 1.299,00 kr 519,60
    Sista chansen -60%
  • kr 999,00 kr 399,60
    Sista chansen -60%

Jeans

En tidlös klassiker

Jeansen från LauRie är tidlösa klassiker som kommer i alla möjliga siluetter – alltid med perfekt passform. Oavsett om det är vår Slim fit-modell, Regular, Relaxed eller någon helt annan, så finns det en form för varje smak. Med ett storleksspann från stl. 32 till stl. 56 har LauRie designat sina jeans utifrån alla kvinnors kroppstyper, så att just du kan se snygg ut i ett par bekväma jeans. Ett par bra och bekväma jeans ska finnas i varje garderob och ett par snygga jeans kan användas såväl till vardag som till fest, med en snygg blus och kanske ett par klackar.
shorts

Hållbarhet

I varken LauRies jeans eller några andra plagg finns det några skadliga kemikalier, då vi som första kvinnliga märke i Danmark blev OEKO-TEX®-certifierade år 2016. Du hittar därför inga allergiframkallande kemikalier i våra jeans för kvinnor eller i några av våra andra kläder. Du behöver alltså inte oroa dig när du bär våra plagg.

Hitta dina perfekta jeans

Hos LauRie kan du få jeans i nio olika siluetter och i storlek 32-56. Våra jeans är skapade med den perfekta passformen i fokus. Passform är nämligen ett nyckelord när du ska hitta dina nya favoritjeans. Dina nya jeans ska passa som handen i handsken och vi garanterar dig rörelsefrihet och komfort. Vi erbjuder jeans i olika längder så att du alltid kan hitta ett par som passar din benlängd – oavsett hur lång du är. Behöver du hjälp för att hitta de perfekta jeansen kan du alltid läsa mer om våra siluetter i vår guide här: