Hållbarhet

För LauRie är det viktigt med produkter som har lång hållbarhet. Det faktum att många av våra produkter har varit en stor del av kvinnors garderob under många år gör oss stolta. Inte bara innebär det att kvaliteten och designen är något värt att hålla fast vid, det innebär också att det är mindre kläder som slängs - något som är bra för vår omgivning och miljö. Vårt mål är att minst 60% av varje LauRie-kollektion är tidlösa och klassiska så de kommer att bidra till glädje för våra kunder under många år framöver.

Nära och långvariga relationer

Nära och långvariga relationer är det som betyder något för oss. Vi tror på att en öppen och ärlig dialog med alla inom LauRie kan förhinda många onödiga problem. Produktion med ett par få, dedikerade och duktiga fabriker i Europa innebär att vi inte bara kan reagera snabbt (vilket är viktigt för att ett dag till dag-lager ska vara framgångsrikt) men det bygger också starka relationer mellan människor genom hela produktionskedjan. Färre misstag i den dagliga kommunikationen mellan människor resulterar i bättre produkter och skapar rum för innovation och kreativitet.

Utöver att skapa produkter med lång hållbarhet så arbetar vi för för olika viktiga ämnen. Vi har blivit medlemmar av ''United Nations Global Project'' - världens största hållbarhetsinitiativ för företag som kämpar för mänskliga rättigheter, bra arbetsvillkor, miljön och mot korruption. Tillsammans med ''Business Social Compliance Intiaitive (BSCI)'' strävar vi efter att förbättra mänkliga rättigheter och arbetsvillkor i vår produktion.

It’s got to feel right – nu, senare och för alltid.