FAQ

När levereras min beställning?
Alla beställningar skickas från Danmark och du kan förvänta dig att varorna levereras inom 2-3 arbetsdagar.
Vem levererar min beställning?
Från Danmark så skickas beställningen med GLS och sedan är det Schenker som tar över paketet i Sverige och står för leveransen till dig.
Hur returnerar jag?
Kontakta oss i kundservice på kundservice@laurie.se eller köpeskillingen +46 10 88 44 81 4 om du har frågor till retur och ångerrätt.
Returadress:
LauRie A/S
Genvägen 1
231 62 Trelleborg
Vem står för returkostnaderna?
Det är du som kund som står för returkostnaderna och priset varierar beroende på vilket fraktbolag du väljer att använda.
Hur sker återbetalningen i samband med en retur?
När vi mottagit returen och den har hanterats så kommer vi automatiskt att återbetala pengarna till dig. Återbetalningen sker via den betalningsmetod du valde i samband med köpet. Vänligen observera att om du betalt med faktura så bör du i samband med en retur ta kontakt med Klarna och informera dem om detta för att undvika eventuella påminnelseavgifter.
Det är något fel med min beställning
Kontakta oss på kundservice@laurie.se eller via telefon på +46 10 88 44 81 4 så hjälper vi dig vidare.
Hur hittar jag rätt passform?
Läs mer i vår passformsguide här
Hur väljer jag rätt storlek?
Läs mer i vår storleksguide här
Jag har inte mottagit en orderbekräftelse

Ibland kan viss försening av orderbekräftelsen förekomma, så om du inte mottar den direkt så kan den dyka upp efter cirka en halvtimme. Det är också vanligt att orderbekräftelsen hamnar I spam- eller skräpposten så vänligen kolla om så är fallet för din del.

Om du fortfarande inte har fått din orderbekräftelse så kan vi undersöka närmare om vi mottagit din beställning eller inte. Vänligen kontakta oss på kundservice@laurie.se eller via telefon på +46 10 88 44 81 4

Vad menas med Oeko-Tex?

Oeko-Tex är ett världskänt hälsocertifikat som innebär att vi kan garantera att kläder från LauRie har producerats utan användning av hälsoskadliga ämnen. Varje del i vår produktionskedja har undersökts av en oberoende tredje part.

Oeko-Tex ställer höga krav och det är inte enbart textilier som har en Oeko-Tex Standard 100-certifikat. Även alla delkomponenter som t.ex. blixtlås och knappar är också certifierade. Det är oerhört viktigt för oss att garantera att våra kläder inte innehåller eller produceras med hjälp av giftiga kemikalier. Läs mer om Oeko-Tex här