Cropped byxor

Croppade byxor, även kallade 7/8-byxor, har blivit en riktig klassiker i garderoben. Den korta favoriten är enkel att styla och kan användas till vilken situation som helst. Längden på våra croppade byxor varierar från modell till modell, så att du kan hitta ett par som passar just dina ben, oavsett hur lång du är. Välj ut dina favoriter och gör dem till en del av din basgarderob. LauRie erbjuder croppade byxor i flera silhuetter.
  • kr 999,00 kr 399,60
    Sista chansen -60%

Croppade byxor

En allsidig byxa

Är det för varmt för att bära långbyxor men för kallt för shorts? Eller har du kanske svårt att hitta rätt byxlängd för att du är kort eller lång? LauRies Cropped byxor för dam är en allsidig byxa som kan bäras på mängder av olika vis. De är designade för alla kvinnors passformer, då storlekarna går från stl. 32 till stl. 56. Om du har korta ben så passar våra cropped byxor perfekt om du vill ha en normallång byxa. Har du långa ben så passar de perfekt om du vill lufta anklarna.

It’s got to feel right

Hos LauRie har vi under de senaste 30 åren specialiserat oss på att skapa de perfekta passformerna för dig, då komfort är en viktig del av vår design. Vi tänker även på hållbarhet hos alla våra kläder och år 2016 blev vi som det första kvinnliga märket OEKO-TEX®-certifierade, så du behöver inte oroa dig för hälsoskadliga ämnen när du bär våra kläder. Det gäller naturligtvis även våra cropped byxor.