Cropped byxor

Croppade byxor, även kallat 7/8-byxor, har blivit en klassiker i garderoben. Den kortare favoriten är enkel att styla och kan användas till alla tillfällen. Längden på våra Cropped byxor kan variera från modell till modell så du kan hitta ett par som passar din benlängd oavsett hur lång du är. Hitta dina favoriter och låt dem bli en del av din basgarderob. LauRie erbjuder byxor i flera olika siluetter.
 • kr 999,00 kr 399,60
  Sista chansen -60%
 • kr 949,00 kr 379,60
  Sista chansen -60%
 • kr 1.099,00 kr 439,60
  Sista chansen -60%
 • kr 949,00 kr 379,60
  Sista chansen -60%

Croppade byxor

BESKRIVNING

Klassisk och komfortabel

Croppade byxor, även kallat 7/8-byxor, är särskilt populära i modevärlden. Cropped byxor kännetecknas genom den avskurna byxlängd som går till anklarna, därav namnet 7/8-byxor. Hos LauRie hittar du byxor i ankellängd till kvinnor i alla möjliga färger och material. Du kan få cropped jeans i klassisk denim men även i andra material som bomull, viskos och ull. Vårt mål är att kvinnor i olika storlekar och kroppsformer ska känna sig bekväma i LauRies cropped byxor.

Mixa och matcha

Varje år förnyar vi vårt sortiment med två nya kollektioner som är inspirerade av den aktuella säsongen samt tidens trender i förhållande till val av design, färg och material. Kollektionerna förenar mode och komfort och kan mixas på korts och tvärs så det finns utrymme för dig att utforska den du är och din personliga stil. Alla produkter skapas till med ett primärt fokus på passform och komfort. Därför kan du alltid få bekväma och eleganta byxor i ankellängd hos LauRie, som är anpassade efter aktuell trend. Upptäck vårt stora sortiment av cropped byxor här.

Säsong