Cropped byxor

7/8-längd eller cropped byxor - oavsett namn är detta ett måste i varje garderob. Flexibel och smickrande längd som slutar precis ovanför fotleden på långa kvinnor men fungerar också perfekt som ett par långbyxor för kortare kvinnor. Dessa populära byxor finns i tre feminina silhuetter - slim, regular och loose och massvis av intressanta färger - alla med intressanta detaljer. 7/8-byxor från LauRie finns med 5 fickor eller med elastisk midjeresår.
  • kr 949,00 kr 379,60
    Sista chansen -60%
  • kr 1.199,00 kr 479,60
    Sista chansen -60%
  • kr 999,00 kr 399,60
    Sista chansen -60%

Croppade byxor

BESKRIVNING

Passform

Croppade byxor, som också kallas 7/8-byxor, har blivit en extra populär byxa inom modevärlden. Dessa byxor kännetecknas av den lite kortare byxlängden som slutar vid anklarna – därav den engelska benämningen ’’cropped’’ då de efterliknar långa byxor som har ’’klippts korta’’. Hos LauRie hittar du dessa ankellånga byxor till kvinnor i alla världens färger, material och passform. Du kan få både ankellånga jeans i jeanstyg samt ankellånga byxor i andra material såsom silke, bomull, ull och jersey. Som med våra andra byxor så har vårt sortiment av croppade byxor många olika passformer så du kan känna dig bekväm när du bär de ankellånga byxorna.

Modetrender

LauRies sortiment av ankellånga byxor kännetecknas av elegans, en klassisk stil och de senaste trenderna. Vi uppdaterar löpande vårt sortiment med två nya kollektioner varje år så vi kan garantera moderiktiga byxor som tagits fram efter säsongens senaste trender. Du hittar därför bekväma och eleganta ankellånga byxor hos Laurie som finns i många olika färger, material och designs. Även om LauRies sortiment hänger med i de senaste stilarna och trenderna så är det huvudsakligen passformen som styr vårt utbud av byxor med 7/8-längd. Detta då det är viktigt för oss att du känner dig bekväm i dina LauRie-byxor. Här i shoppen hittar du därför en rad olika ankellånga byxor som inte bara är snygga och trendiga utan också väldigt bekväma.

Säsong