Capribyxor

Med en längd till under knät är capribyxor en tidlös favorit – och det är av goda grunder. Vardagsfavoriten finns nämligen i alla färger och nyanser och capribyxor kan användas till de flesta situationer, bara de stylas på rätt sätt. Hos LauRie erbjuder vi capribyxor i en klassisk 5-ficks-design eller med elastisk linning. Välj mellan klassisk denim, casual twill och mjuk bengalin.
 • kr 899,00 kr 359,60
  Sista chansen -60%
 • kr 899,00 kr 359,60
  Sista chansen -60%
 • kr 999,00 kr 399,60
  Sista chansen -60%
 • kr 999,00 kr 399,60
  Sista chansen -60%
 • kr 899,00 kr 359,60
  Sista chansen -60%
 • kr 899,00 kr 359,60
  Sista chansen -60%

Capri

Ingen sommar utan capribyxor

Capribyxor är en av få klassiker som återkommer sommar efter sommar. Vi har därför ett brett utbud av säsongens capribyxor med stor variation av modeller, färger och siluetter. Oavsett vilken stil du har, har du nu möjlighet för att hitta ett par som passar perfekt till dig och din stil. Det finns oändliga möjligheter att vara sommarchic hos LauRie.
shorts

It's got to feel right

Visste du att vi under de senaste 30 åren har specialiserat oss på perfekta passformer? Det innebär att vi idag kan garantera dig den ultimata komforten när det kommer till byxor. Med nio olika siluetter, åtskilliga byxlängder och storlekar från 32 till 56 vågar vi säga att det finns minst ett par LauRie-byxor som kommer passa dig perfekt. Det gäller såklart även våra capribyxor. Låt dig inspireras av capribyxor från LauRie och gå på upptäckfärd i vårt sortiment här:

Slut med klädkriser

Det kommer vara slut på klädkriser, stilförvirring och dyra felköp. Lär känna vilka dina favoriter är och bygg upp en bekväm basgarderob som avspeglar just din personliga stil. En välfungerande basgarderob består av produkter som håller i flera säsonger och som enkelt kan kombineras med nya trender. Vi står därför aldrig utan snygga basplagg. Modellerna är tidlösa och färgerna är enkla, vilket förlänger våra kollektioners livstid.