Capribyxor

Capribyxor - det första sommartecknet från LauRie. Med en längd över eller under knät så kombinerar dessa populära byxor våren och sommaren på bästa möjliga sätt. Tidlös Denim, Casual Twill och klassisk Bengaline ger många möjligheter att vara sommarchic varje timme och varje dag. Capribyxor från LauRie finns med 5 fickor eller med elastisk midjeresår och i flera snygga färger.
 • kr 949,00 kr 379,60
  Sista chansen -60%
 • kr 899,00 kr 359,60
  Sista chansen -60%
 • kr 1.199,00 kr 479,60
  Sista chansen -60%
 • kr 899,00 kr 359,60
  Sista chansen -60%
 • kr 799,00 kr 319,60
  Sista chansen -60%
 • kr 949,00 kr 379,60
  Sista chansen -60%

Capri

Beskrivning

Passform

Capribyxor kännetecknas av byxlängden som slutar en bit under knät. Capribyxor brukar därför sägas vara halvlånga eller kallas för ¾-byxor. Hos LauRie hittar du ett stort sortiment av capribyxor för kvinnor som avspeglar de senaste trenderna och erbjuder perfekt passform. Vi gör det till en dygd att ska byxor som passar till alla kvinnokroppar så varje kvinna kan ha på sig byxor som varken stramar eller känns obekväma att bära. Vi erbjuder därför capribyxor i alla passformer så du kan hitta den rätta modellen till just din kropp och kvinnliga former.
shorts

Kvalitet

LauRies capribyxor finns i olika färger, material och passformer – oavsett om du letar efter ett par luftiga capribyxor till sommaren eller eleganta halvlånga byxor för mer festliga tillfällen. Du hittar med andra ord capribyxor för varje tillfälle hos LauRie. Vi förnyar vårt sortiment varje år med två nya kollektioner så vårt sortiment erbjuder inte bara den perfekta passformen utan följer också de senaste trenderna inom modevärlden.

Senaste treden

Hos Laurie hittar du därför capribyxor för kvinnor som är både eleganta och klassiska samt följer de senaste trenderna. Utforska shoppen och addera ett par capribyxor till din garderob. Tack vare dess passform som är perfekt för kvinnorkroppen så är de bekväma att ha på sig. De halvlånga byxorna har varit på tapeten under många år och kommer knappast att bli mindre populära inom den närmsta tiden.