Överdelar

LauRie är kända för härliga byxor men det är endast för att du inte har testat våra fantastiska överdelar än. LauRie har ett stort sortiment av smickrande överdelar. Allt från klassiska skjortor, moderna t-shirts, festliga blusar till mjuka toppar. Den goda passformen står i centrum och du kan därför hitta en överdel som passar just dig – oavsett form och storlek.
  • kr 799,00 kr 319,60
    Sista chansen -60%

Överdelar

BESKRIVNING

Produkter som håller länge

Varje år förnyar vi vårt sortiment med två nya klädkollektioner. Men även när vi skapar de bästa versionerna av garderobens ovärderliga överdelar som feminina skjortor, bekväma t-shirts, figursydda kavajer och mjuka toppar är det med fokus på de tidlösa modeller som är ämnade att användas säsong efter säsong. Hos LauRie tror vi på att produkter som är menade att hålla länge förtjänar en välgenomtänkt design. Utforska vårt stora sortiment av mångsidiga överdelar här.
shorts

Inga skadliga kemikalier

Som det första damklädesmärket i Danmark blev 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierade. Det är din garanti för att OEKO-TEX®-certifierade kläder från LauRie är både hud- och miljövänliga. Du kan därför vara säker på att även blixtlåset i dina nya OEKO- TEX®-certifierade LauRie-jeans är tillverkat utan hälsofarliga kemikalier.

Natur