#lauriestaysgreen

LauRie har mer än 30 år bakom sig och vi försöker hela tiden utveckla vår verksamhet för att bli ännu bättre. Därför har vi i år valt att fortsätta #lauriestaysgreen i samband med Black Friday.

Vi vet att ett perfekta par jeans inte förändrar världen, men LauRie är en bra plats att börja på. Vår filosofi är att välja rätt och köpa mindre. Hållbart mode ska vara enkelt och det är det hos LauRie.

Inga hälsoskadliga kemikalier

LauRie tillverkar kvalitetskläder som är hållbara i förhållande till design, materialval och produktion. Som det första kvinnliga märket i Danmark blev vi 2016 Oeko-Tex 100 certifierade. Det är din garanti för att kläderna från LauRie är hud- och miljövänliga. Du kan därför vara säker på att till och med blixtlåset på dina jeans från LauRie är tillverkade utan hälsoskadliga kemikalier.

Hållbar förbrukning – också på Black Friday

LauRie tar ansvar och vi tror på att vi tillsammans kan minska klädsvinnet. På Black Friday är det lätt att vi lockas till att överförbruka och det har ett dolt pris, som miljön får betala. Vi slår därför ett slag för hållbar förbrukning och erbjuder inte rabatter eller storslagna erbjudanden på webbshoppen den 24:e november 2017. Det känns rätt för oss och det tror vi det gör för dig också!

LauRie har alltid varit miljövänliga och det fortsätter vi att vara – även på Black Friday.

Stay green!